nuffnag

Halaman

my xtvt

ana muslimah


wallpaper

Rabu, 15 April 2009

Hari ini dalam kepanasan.

Mmmm....dah 4 hari tak menulis....Sibuk sangat....Jam dah pukul 1.51pagi. Tapi sebab teringatkan blog....Masuk jugak la....1 4 hari tak menulis, hari ini tgk ada orang sign guest book tu. Tapi tak letak nama dan gambar sendiri yang ada cuma gambar pokok2. Dalam hutan kot....Entah-entah orang hutan...Ooops...hehehe..... Tapi hanya aku yang tahu sapa yang sign guest book tu.. Panas betul malam ni. Nak tido pun tak selesa. Tadi pulak ada latihan poco-poco kat sekolah. Penat jugak.....
video

Tiada ulasan: