nuffnag

Halaman

my xtvt

ana muslimah


wallpaper

Sabtu, 1 Ogos 2009

AKTIVITI KOKO N KEMAS2 BILIK KHAS DI HARI SABTU MINGGU PERTAMA....

Kerja...kerja.... jangan x kerja...Ni la dia....bekerja di hari sabtu minggu pertama...mcm liat je nak gi...tp dah tugas kena la komit jugak. Redha...redha....(Pinjam ayat PK1 aku....hehe..jgn marah puan...mintak maap..mintak ampun..)
Apa-apa pun lepas koko n kemas2 bilik ku, cikgu2 ni ajak main satu permainan sukan yang baru bagi aku...PETONG(betul ke ejaannya???)Bukan apa...saja nak lapang2kan fikiran sambil santai bersukan....aktiviti yg sihat....Sukan yg perlukan tumpuan n skill yg agak x memenatkan otak...mcm main bowling jugak la....
Tp yg bestnya group kami menang dgn group cikgu2 lelaki 13-3....hehe...first time main boleh kalahkan dia orang..hebat x wanita skrg???? Jom kita tgk aksi2 nya...layanzzzz...


Wanie.....telah melepaskan bola besinya...terror budak ni!!!!


Cikgu Md.DOn....sedang beraksi melemparkan bola besinya....


Cikgu2 lelaki yang x puas hati di atas kekalahannya 3-13.....hehe...


Sapa ni????....hehe...aku la tu....tgh memfokus utk membalingkan bola besi...


Ni????? aku lg la.....tgh baling bola besi tu....

2 ulasan:

Amri Rani berkata...

Ko baling banyak kali...itu pasal lah menang.....

faizah Sha berkata...

Memang la aku baling banyak kali sebab bola yang aku baling 1st time tu dekat dgn bola kecik tu....tu pasal group aku baling banyak kali...kehkehkeh...