nuffnag

Halaman

my xtvt

ana muslimah


wallpaper

Jumaat, 14 Ogos 2009

Reunion PKPG UTM...

Salam tuk semua visitor blog saya..Actually blog ni dibuat utk masukkan P&P saya..supaya mudah saya n rakan2 guru KH untuk mengajar. Banyak modul P&P yang saya buat sendiri. Tp tup...tup...x sempat nak n3 kan P&Pnya...ter n3 kan kek n kuih2 yg saya buat lak....Apa2 pun insyallah cuti sem akhir nnt saya n3 kan P&P saya. Untuk rakan2 seperjuangan jom la berkogsi maklumat dgn saya...
OOOps lupa lak dgn tajuk kat atas tu....Untuk rakan2 PKPG UTM...jgn lupa 1st reunion kita...x sabar nak jumpa semua...Utk Amri...nnt reunion bwk keta mu tu, biar aku tenggekkan keta mu atas kek aku....n Zaini jgn lupa bwk aye utan mu tu....malam BBQ kita boleh grill cecah Thai sos...hehe...

2 ulasan:

Amri Rani berkata...

Seronok ada tempat nk sembang mcm ni, tambah lg dgn friend mcm ko, aku ni time free je byk ms nk buat ni semua, time byk keje berminggu2lah aku xbuka komp, keta aku tu entah smpai ke tidak kat port dickson tu...org tganu kata "KETE DOK OROK CETONG" (Kereta tak larat sgt dahhhh....!!! huhuhu

faizah Sha berkata...

Aku pun mmg nak cari kawan2 PKPG....lg2 kwn mcm ko....kdg2 aku teringat lawak2 ko tu....1st2 aku teringat yg ko usik budak PKPG TESL kat MPTI dulu....Budak2 tu tanya ko...ko course apa?...pastu ko jawab TESL KH... Yang bestnya budak2 tu bole percaya ckp ko....haha....