nuffnag

Halaman

my xtvt

ana muslimah


wallpaper

Rabu, 4 November 2009

Kek anniversary .......order dr Fadzleena

kek ni diorder oleh Fadzleena untuk anniversary kedua org tuanya pd hari sabtu lepas. Tp kesian tul....lupa lak nak bekalkan pisau n lilin....sori Leena atas kealpaan akak.....apa2 pun thanks la sudi order kek ni....
Apa yg seronok....Leena ckp, family dia semua kata keknya sedap n lembut gebus......alhamdulillah... x de apa yg menggembirakan sy melainkan customer berpuas hati dgn hasil kerja saya....thanks sekali lg Leena...


4 ulasan:

MamaFaMi berkata...

Fresh cream ke buttercream tu? Tak kiralah apa-apa pun... mesti sedap punya tuh!

eta berkata...

ha ah kek tu sedap n cantik,takpe la kak faizah lupa bg pisau n lilin we all gune pedang n pelita hahaha,akak saye order kek utk anniversary abah n mama kami kali ni utk anniversary saye:-),heheh terase nk mkn kek kak faizah lg,

faizah Sha berkata...

buttercream mama...tp guna creamwell...tuan yg order kata sedap...sedap la kot hehe...tp mungkin x sesedap kek mama yg lebih terror memasak kan!

faizah Sha berkata...

Bole2.....bila2 pun bole