nuffnag

Halaman

my xtvt

ana muslimah


wallpaper

Ahad, 24 Mei 2009

Gelagat Amir Zafran

Hari ni nak tunjuk video clip gelagat zafran dari baby hingga 1 tahun. Yang dilahirkan pada 7/3/08 jam 1.15 tghari (azan zohor masa ni). Berat lahir 4.7kg....(semangat, sbb tu masa dh sarat x larat nak bgn....) Anak buah yang rajin rakam gelagat sikecik ni(olyn n yanti). Jom tengok....

video
Ni masa baru balik spital..hari kelima..kna tahan NICU sbb demam kuning

video
Ni pulak masa 2 bulan buat kenduri akikah n kesyukuran di rumah kak Bibah pasir gudang.

video
Ni masa gelagat masa umur 1 tahun......tgh bertasbih....moga menjadi anak yang soleh..insyallah...


Ini pulak 2 beradik (anak buah) cun aku yg paling best!(Olyn- baju merah n yanti baju peach -Anak dara lagi tu...) Camera women video2 kat atas tu...

Tiada ulasan: